Hoppa till sidans innehåll

Digitalt årsmöte 14/6 kl 18.00

03 JUN 2020 16:41
  • Skapad: 03 JUN 2020 16:41

Årsmötet kommer i år att genomföras digitalt med plattformen Microsoft Teams, söndag 14 juni, kl 18.

Vid omröstning finns en funktion i Teams där man räcker upp handen som vi kommer använda. Vid önskemål om ev. sluten omröstning kommer vi att använda Menti. Om man vill säga något eller har frågor finns en chatfunktion där man antingen ställer sin fråga eller begär ordet.

Säkerställ i god tid innan mötet att du har bra uppkoppling och en dator som både kan sända och ta emot ljud och bild. Gäller speciellt om man har en stationär dator. 

Se till att koppla upp dig senast 17:45 så att mötet kan börja i utsatt tid, kl 18. Lena Andersson (RF-SISU) kopplar upp sig 17:30 och försöker hjälpa till om någon får problem.

Klicka på länken här nere för att ansluta. Om du använder dator kan du köra via webben, men om du använder din mobil eller surfplatta behöver du ladda ner Teams-appen. Efter länken ligger utförligare instruktion om du behöver.

________________________________________________________________________________

Anslut till Microsoft Teams-möte

Läs mer om Teams | Mötesalternativ

________________________________________________________________________________

  1. Då öppnas en webbsida där du ser två alternativ: Ladda ner Windows-appen och Anslut på webben istället. Om du ansluter på webben kan du använda antingen Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan få en fråga i webbläsaren om Teams får använda din mikrofon och kamera. Tillåt detta så att du syns och hörs i mötet.
  2. Ange ditt namn och välj ljud- och videoinställningar. Om mötesrummet (eller en annan enhet som är ansluten till mötet) finns nära väljer du Ljud av för att undvika att störa. Välj Telefonljud om du vill lyssna på mötet på din mobiltelefon.
  3. När du är klar trycker du på Anslut nu.

Välkommen på Trolldansarnas första digitala årsmöte!

Styrelsen

Skribent: Yvonne Liw Forsman
E-post: Adressen Gömd

  Kurs- och evenemangsanmälan 

 

 

  

 

 

Danslogen logo

Postadress:
Föreningen Trolldansarna - Danssport
Västra vägen 105
85751 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trolldansarna.c...

Se all info