Hoppa till sidans innehåll

Sommardansa med Trolldansarna

01 JUN 2021 07:21
  • Skapad: 01 JUN 2021 07:21

Hej!

I dag är det 1 juni och då lättar äntligen restriktionerna lite grann! Vi behöver fortfarande vara rädda om varandra, men nog ser läget ljusare ut! 

Vi har stått i startgroparna ett tag och vill bara komma igång och dansa med alla er igen! Från och med i morgon tillåter restriktionerna att vi dansar i lokalen igen, om än i begränsad form. Men sommardans kommer det bli! Hur ofta och mycket får vi se, det är instruktörsmöte på söndag och då vet vi mer om hur danssugna de är ;) 

Men vi smyger igång redan på torsdag 3 juni med ett Bugga Loss-pass. En helt fristående kväll, 1,5 timme dans mellan 19.00-20.30. Leta reda på en partner och anmäl dig. Du dansar med samma partner hela kvällen. Vi kommer att gå tillbaka till att fylla våra fina rutor. Det innebär att varje par får en ruta att dansa i under kvällen. Självklart håller vi avstånd och håller oss hemma om vi känner minsta tecken på sjukdom. Vi har plats för 8 par i lokalen. Först till kvarn gäller! Anmälan öppnar 48 timmar före passet, d.v.s. tisdag 1 juni kl 19.00. Du anmäler dig som vanligt via hemsidan, www.trolldansarna.com.

Vi kommer att annonsera sommarens kommande danspass via mail, hemsida, Facebook och Instagram så håll utkik!

Du får det här mejlet därför att du deltagit i aktiviteter arrangerade av Trolldansarna eller på annat sätt visat ditt intresse för verksamheten.


Med vänlig hälsning,
Trolldansarna

Skribent: Yvonne Liw Forsman
E-post: Adressen Gömd

  Kurs- och evenemangsanmälan 

 

 

  

 

 

Danslogen logo

Postadress:
Föreningen Trolldansarna - Danssport
Västra vägen 105
85751 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trolldansarna.c...

Se all info