Hoppa till sidans innehåll

Viktig information

13 MAR 2020 15:39
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 15:39

 Danssportförbundet rekommenderar att medlemsföreningarna ställer in all kursverksamhet, organiserad träningsverksamhet och dansevenemang samt övriga sammankomster under mars månad.

Trolldansarnas styrelse har därför beslutat att skjuta upp samtliga kurser och Trollsöndagar fr o m söndag 15 mars till och med 29 mars. Den AW som är planerad till fredag 20 mars ställs också in. Årsmötet är planerat till söndag 29 mars kl 19 och vi återkommer senare om detta ska flyttas framåt i tiden.

Det betyder att kurssäsongen förlängs i motsvarande mån från det datum då Danssportförbundet anser att vi kan gå igång med aktiviteter igen.

Glöm inte de generella råden som getts för att undvika smitta, var försiktig och använd sunt förnuft. Tvätta händerna ofta och i övrigt utöva god hygien. Röra ansikte, näsa, mun, ögon så lite som möjligt. Inte handhälsa och hålla avstånd till andra personer när det är möjligt. Exponera dig inte för risken att komma i kontakt med Convid-19 viruset, t.ex via utlandsvistelse i områden som Folkhälsomyndigheten bedömer innebära en ökad risk eller via kontakt med någon som varit i sådana områden.

Passa på att träna hemma i köket, stegträning fungerar överallt. Sköt om dig så ses vi snart igen!

Styrelsen
Trolldansarna

Skribent: Yvonne Liw Forsman
E-post: Adressen Gömd

  Kurs- och evenemangsanmälan 

 

 

  

 

 

Danslogen logo

Postadress:
Föreningen Trolldansarna - Danssport
Västra vägen 105
85751 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trolldansarna.c...

Se all info