Hoppa till sidans innehåll

Vårens Jack´n´Jill!!

2018-04-20 10:00
Söndagen 13 maj är det äntligen tid för vårens "på-skoj-tävling" Jack´´n´Jill! Gratis deltagande och fika. Anmälan Bergsåkers FH kl 18-18.20. Efter tävlingen kör vi social dans till kl 21.30. Klicka på "Läs mer"
  • Uppdaterad: 2018-04-20 10:00

Hej alla härliga dansare! Den 13 maj är det äntligen Jack´n´Jill tävling. Du kan komma för a tt tävla eller för att titta på hur det går för de tävlande. Anmälan på Bergsåkers FH kl 18 till 18.20.. Gratis deltagande och fika. Du anmäler dig med en partner på plats. Jack´n´Jill innebär att dansparen kommer att lottas ihop. Går man vidare i tävlingen lottas man med ytterligare ny partner..
Efter tävlingen kör vi social dans till kl 21.30.
Vad är en Jack´n´Jill? Det är en form av buggtävling där du som deltagare lottas ihop med den du ska tävla med. Detta är helt och hållet "på-skoj-tävling" för dig som vill testa på en riktigt kul grej!
Vem får delta på en Jack´n´Jill? Det bästa med det här formatet är att tävlingen är öppen för vem som helst! Vare sig du är medlem eller icke medlem, precis avslutat din första grundkurs, går din 20:e termin, har tävlat eller syttit i publiken tidigare under en tävling så deltar alla under samma förutsättningar! Ung som gammal och allt där emellan!
Frågor om evenemanget kan med fördel ställas i This is a mailto link

 

2

Skribent: Kersti Renander
Epost: Adressen Gömd

Danslogen logo

Postadress:
Föreningen Trolldansarna - Danssport
Västra vägen 105
85751 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info