Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till MicTeam!!

2017-07-07 16:55
I höst satsar Trolldansarna stort på buggkurser med Benjamin Österlund som huvudinstruktör. Benjamin är flerfaldig SM-vinnare i både bugg och boogie-woogie och tävlar för Uppsala Bugg & Swing Society. Klicka på "Läs mer".
  • Uppdaterad: 2017-07-14 10:38

.I höst satsar Trolldansarna stort på buggkurser med Benjamin Österlund som huvudinstruktör. Micteam Bugg i höst består av två kurser Grundträning och Parträning. Nytt för i höst är att kursen går varje söndag från 27 aug, totalt 16 kurstillfällen. Vi har utökat kursen från 8 kurstillfällen till 16, eftersom många ansåg att det blev för långt mellan varje gång och missade man en gång blev det en hel månad till nästa. Det här upplägget innebär att det inte är några problem att missa någon gång.

 

Du kan redan bugga och är superbra i buggteknik vid det här laget, men för att få till det där "flytet", som vi alla ser hos duktiga dansare, måste man behärska grundtekniken. Det här är kurser för dig som vill bli bättre just på tekniken och lära sig de tricks som duktiga dansare behärskar. Syftet med grundträningen är i första hand att du ska bli en superbra socialdansare och vill du satsa på att tävla är dessa båda kurser grundförutsättningen.

 

Trots att vi dubblar antalet kurstillfällen är priset detsamma.

 

Benjamin är flerfaldig SM-vinnare i både bugg, boogie-woogie och dubbelbugg och tävlar för Uppsala Bugg & Swing Society.

Benjamin har även en foxkurs, Fox Evighet, som blev en mycket populär kurs under vårterminen. Kursen går varje söndag 27 aug till och med 22 oktober.

Kurserna är uppe för anmälan nu.

Skribent: Kersti Renander
Epost: Adressen Gömd

Danslogen logo

Postadress:
Föreningen Trolldansarna - Danssport
Västra vägen 105
85751 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info